Home

>

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

ARTIKEL 1 – betaling
De op de cadeaushop vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling kan plaatsvinden d.m.v.  iDEAL of bij ophalen. Schoonheidssalon Miranda levert het artikel nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat Schoonheidssalon Miranda de betaling heeft ontvangen.

 

ARTIKEL 2 - bezorgkosten
Schoonheidssalon Miranda brengt bij het product een vaste bijdrage in de verzendkosten in rekening.

 

ARTIKEL 3 - bestelling en levertijd
Na ontvangst van de bestelling krijg je direct per e-mail een bevestiging van de bestelling.
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Schoonheidssalon Miranda is bijgeschreven, verzendt Schoonheidssalon Miranda de bestelde artikelen, mits voorradig, binnen 3 tot 5 werkdagen. Indien de bestelde goederen niet voorradig zijn neemt  Schoonheidssalon Miranda gelijk contact met je op. Indien de levertijd de 30 dagen overschrijdt, heb je het recht de overeenkomst te ontbinden en kun je je geld kan binnen 30 dagen terugkrijgen.

 

ARTIKEL 4 - retourneren
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is dan kun je de bestelling retourneren. Je dient na aflevering van de bestelling, onder opgave van je bank- of girorekeningnummer, Schoonheidssalon Miranda per e-mail op de hoogte te stellen van het feit dat je de bestelling retourneert. Vervolgens dien je dan de ongebruikte artikelen in de originele verpakking binnen 14 werkdagen te retourneren aan Schoonheidssalon Miranda. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Schoonheidssalon Miranda zal de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen.

Schoonheidssalon Miranda behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Schoonheidssalon Miranda behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen door de klant zijn teruggestuurd.

 

ARTIKEL 5 - toepasselijkheid algemene voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Schoonheidssalon Miranda. Op verzoek zenden wij je een schriftelijk exemplaar van de algemene voorwaarden.

 

ARTIKEL 6 - garantie
 Schoonheidssalon Miranda staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de klant binnen 2 maanden het artikel retourneren.

 

ARTIKEL 7 – overmacht
 Schoonheidssalon Miranda is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Schoonheidssalon Miranda en transportstagnatie.

 

ARTIKEL 8 - intellectuele eigendomsrechten
Deze website is in zijn geheel, inclusief de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van Schoonheidssalon Miranda worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden worden gebruikt.

 

ARTIKEL 9 - privacy
Schoonheidssalon Miranda geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Schoonheidssalon Miranda gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

 

ARTIKEL 10 - toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten en alle geschillen die daaruit mochten voortvloeien is Nederlands recht van toepassing.

 

' De huid is een afspiegeling van uw lichamelijke en emotionele welzijn '

Schoonheidssalon Miranda

Beauty & Wellness

Hof van Putten

 

Lichaam verzorging

Harderwijkerstraat 14

3881 EH Putten

Tel. +31 (0)6 54 38 60 26

E-mail: info@mirandaschuur.nl

 

Gezichtsverzorging

Massages

Cadeaucards

Cadeaubonnen

Nieuws & acties

HERFST VOUCHERS

Acties zijn afgelopen!

Tot eind december ontvang je een leuke korting op de 'Wellness beleving' en krijg je nog meer korting bij een 100% natuurlijke huidverzorgin basispakket bij inlevering van de Herfst Voucher.

Lees meer

Schoonheidssalon Miranda - Hof van Putten 2016 ©  Alle rechten voorbehouden.

Webdesign:

Links

Algemene voorwaarden