Home

>

Producten

>

Bashya

Bashya

bashya logo

Divinity of Bashya

De energetische BASHYA behandelingen geven een moment van verademing. De BASHYA technieken van de koesterende handen laten uw klanten wegglijden in volledige ontspanning en geven uw klanten optimale verzorging. Het gebruik van de warme zijdezachte kruidenoli├źn, de gebruikte technieken en energetische produkten zullen uw klanten uitnodigen om mee te reizen naar het stiltepunt. Bashya bestaat uit een volledige verzorgingslijn welke helemaal afgestemd en op maat gemaakt kan worden voor uw client.

 

 De lijn bestaat uit basis producten waaraan de verschillende serums, tincturen, extracten olien en kruiden aan toegevoed kunnen worden en uw producten elke keer op nieuw anders en op uw client is toegelegd. Daarbij maakt Bashya veelvuldig gebruik van edelsteentherapie, aromatherapie, fytotherapie en meer om tot optimale resultaten te komen. De Bashya lijn is volledig puur natuur niet slechts een beetje maar helemaal.

basyha, producten

Vraag naar de mogelijkheden voor behandelingen met Bashya

Meer info? Ga naar de website van Bashya

' De huid is een afspiegeling van uw lichamelijke en emotionele welzijn '

Schoonheidssalon Miranda

Beauty & Wellness

Hof van Putten

 

Lichaam verzorging

Harderwijkerstraat 14

3881 EH Putten

Tel. +31 (0)6 54 38 60 26

E-mail: info@mirandaschuur.nl

 

Gezichtsverzorging

Massages

Cadeaucards

Cadeaubonnen

Nieuws & acties

HERFST VOUCHERS

Acties zijn afgelopen!

Tot eind december ontvang je een leuke korting op de 'Wellness beleving' en krijg je nog meer korting bij een 100% natuurlijke huidverzorgin basispakket bij inlevering van de Herfst Voucher.

Lees meer

Schoonheidssalon Miranda - Hof van Putten 2016 ┬ę  Alle rechten voorbehouden.

Webdesign:

Links

Algemene voorwaarden