OPI

nagels, nagellak
OPI logo, nagels
nagellak, OPI

O.P.I Nagellak

OPI is een toonaangevend merk nagellak dat door tal van sterren op handen wordt gedragen. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. Ook in kwaliteit voldoen de lakken aan de hoge eisen die - zeker filmsterren - stellen aan hun producten. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. OPI komt standaard ieder voor- en najaar met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode.

 

Alle OPI nagellakken zijn vrij van tolueen, DBP of formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken! Hieronder kun je het actuele assortiment zelf eens uitproberen!

Ingrediënten

Bij OPI producten worden de ingrediënten vermeld op de verpakking. De samenstelling van OPI nagellak is bijvoorbeeld te vinden op de onderkant van het flesje; je vindt ze door de barcodesticker te verwijderen. Als extra service hebben wij de inhoud van nagellak en verschillende nagelverzorgende producten hier apart voor jou vermeld.

nagelak, nail
nagels, manicure
nails, nagels
gel, color, OPI
assortiment van OPI, nagellak

Vraag naar de mogelijkheden voor behandelingen met OPI

Meer info? Ga naar de website van OPI.

home, terug

 

' De huid is een afspiegeling van uw lichamelijke en emotionele welzijn '

Schoonheidssalon Miranda

Beauty & Wellness

Hof van Putten

 

Lichaam verzorging

Harderwijkerstraat 14

3881 EH Putten

Tel. +31 (0)6 54 38 60 26

E-mail: info@mirandaschuur.nl

 

Gezichtsverzorging

Massages

Cadeaucards

Cadeaubonnen

Nieuws & acties

HERFST VOUCHERS

Acties zijn afgelopen!

Tot eind december ontvang je een leuke korting op de 'Wellness beleving' en krijg je nog meer korting bij een 100% natuurlijke huidverzorgin basispakket bij inlevering van de Herfst Voucher.

Lees meer

Schoonheidssalon Miranda - Hof van Putten 2016 ©  Alle rechten voorbehouden.

Webdesign:

Links

Algemene voorwaarden