Nieuw: Webshop

100% pure natuurkracht, 100% biologisch.

Holistische natuurlijke verzorgings producten van Bashya

Bashya® verzorgingsproducten bevatten werkstoffen in hun puurste vorm en zijn de levenssappen van planten. Zij sluiten moleculair perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom een perfecte voeding en energiebron om het lichaam zelf dat zetje te geven om weer in balans te komen. 

Creëer thuis een moment van rust.

Even niet naar de schoonheidssalon door het coronavirus? Daarvoor in de plaats is het wel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bekijk de producten in de webshop en maak voor jezelf een genietmomentje.

Onze producten

Uiteraard zijn onze ingrediënten 100% puur helemaal eco/bio. Zij worden verbouwd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De grond wordt uitsluitend verrijkt met natuurlijke compost en insecten en ziekten worden op een natuurlijke manier bestreden.

Hallo! Ik ben Miranda

Schoonheidsspecialiste

Ik ben al 30 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ik heb veel ervaring in de wellness branche in een hotel en als zelfstandig ondernemer. Mijn passie ligt vooral in het holistische aspect of te wel de mens in totaliteit. De slogan van mijn salon is dan ook : Uw huid is een afspiegeling van uw lichamelijke en emotionele Welzijn. Als hoog sensitief persoon (HSP) ben ik gevoelig voor geur, licht, geluid en energie. Ik weet als geen ander dat al deze factoren een rol spelen om je ergens op je gemak te kunnen voelen. Ik neem ruimschoots de tijd voor elke behandeling zodat ik kan intunen op de energie van iemand en mijn vak volledig vanuit liefde en mijn intuitie kan uitvoeren.

Mijn aanpak

Het doel van alle behandelingen is om weer balans te creëren en het zelfherstellende vermogen van de mens te activeren.

Massage is een belangrijk onderdeel van mijn behandelingen omdat je door massage het zelfherstellende vermogen van de mens activeert. Het geeft inzichten door even in het NU moment te zijn.

Ik werk in de salon alleen met 100% biologische producten zowel voor inwendig als uitwendig gebruik.