Informatie webshop

Hier lees je alles over verzending etc.

In mijn salon meng ik de producten terplekke op maat, afgestemd op de behoefte van de persoon en de huidconditie. 

Maar ook de verzorging thuis is heel belangrijk ! Eigenlijk nog belangrijker zelfs omdat een huidprobleem  niet in een dag ontstaat en disbalans ook niet in 1 behandeling kan worden opgelost.

Daarom heb ik een kleine selectie gemaakt van Bashya producten voor thuisgebruik, die jullie via de website makkelijk kunnen bestellen. 

Bashya producten worden in Nederland ambachtelijk gemaakt. Daarom kan de kleur en geur van een product per keer iets verschillen, want de natuur levert nooit 365 dagen per jaar dezelfde ingrediënten.  Ook worden de producten niet in grote hoeveelheden tegelijk gemaakt vanwege de houdbaarheid. Daarom kan het dus zijn dat de bestelling soms wat langer op zich laat wachten, dus geen 24 uurs service !!! 

Natuurlijk is het van belang om regelmatig een huidanalyse te laten doen, omdat uw huid conditie kan veranderen oiv jaargetijden, leefomstandigheden, hormonen, ziektes,stress en ook kan het natuurlijk zijn dat na een tijdje de juiste verzorging te hebben gebruikt,  de huid weer in balans is en u daarom misschien wel een andere huidverzorging kan gaan gebruiken die de huid helpt in balans te blijven.

De tincturen voor inwendig en uitwendig gebruik heb ik er wel op staan, maar kan u niet via de site bestellen omdat ik ook daarvoor eerst een juiste diagnose wil stellen om verkeerd gebruik te voorkomen.

Verder is het assortiment van Bashya  ontzettend uitgebreid omdat de filosofie achter Bashya ook enorm veelzijdig is. Daarom alleen al is het de moeite waard om ook in de salon Bashya te komen beleven, want geuren en sensaties zijn natuurlijk niet online uit te leggen.

Inwendig

Uitwendig